Bedrijfsfinanciering

/Bedrijfsfinanciering
Bedrijfsfinanciering 2017-09-01T16:07:03+00:00

Bedrijfsfinanciering

Een bedrijfsfinanciering verkrijgen of zelfs behouden is tegenwoordig geen eenvoudige opgave. De banken zijn door het huidige economische sentiment heel kritisch ten aanzien van financieringsaanvragen. Daarbij speelt in belangrijke mate mee dat de afstand tussen de ondernemer en de bank groter is geworden. Kennis over uw bedrijf is bij de bank veelal maar beperkt aanwezig.

Gedegen plan

Een goede voorbereiding en een gedegen plan is een must voor het verkrijgen van een financiering met passende condities en tarieven. Een gedegen plan en een heldere presentatie verhogen de kans dat uw financieringsaanvraag wordt gehonoreerd. Zo gaat die gedroomde aankoop of overname niet aan uw neus voorbij.

Advies haalbaarheid

Boost Bedrijfsadvisering adviseert u graag over de haalbaarheid van uw plannen. Onze bedrijfsscan geeft snel en objectief antwoord. In sommige gevallen kan op basis van de cijfers geconstateerd worden dat een plan haalbaar is, terwijl het strategisch gezien misschien niet de juiste keuze is. Boost Bedrijfsadvisering is te allen tijde objectief en durft ook nee te adviseren.

Contact opnemen

Boost Bedrijfsadvisering kent de mogelijkheden en onmogelijkheden en kijkt samen met u naar uw financieringsbehoefte voor nu en op de lange termijn. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Ik begeleid u graag bij uw bedrijfsfinanciering.

Financieringen met eigen vermogen of met vreemd vermogen

BOOST Bedrijfsadvisering heeft ons bijgestaan in bij een financieringsvraagstuk betreffende interne financiering of hefboom effect met vreemd vermogen. Dit was naar volle tevredenheid met name omdat Jan Pieter Makkink MSc niet direct uitging van onze vraag. Hij dwong ons anders te kijken naar ons vraagstuk waardoor er een optimale oplossing ontstond. Jan Pieter Makkink MSc is een betrouwbare prettige kerel die duidelijk veel ervaring heeft met banken en weet hoe hiermee om te gaan. Hij weet waar de kansen liggen en pakt hier op bepalende momenten zijn rol in.
G. Brinkman | franchiseondernemer Jumbo

Professioneel bijgestaan bij het oplossen van een lastige situatie

Jan Pieter heeft ons op een zeer prettige en professionele wijze bijgestaan in het oplossen van een lastige situatie waarin wij zaten. Het hele traject is niet altijd even eenvoudig geweest, maar hij heeft ons hier uitstekend doorheen geholpen. Door adequaat en nuchter te handelen hebben wij samen naar een bevredigende oplossing gewerkt.
Jan Stinissen | Ned Fire & Security

Dankzij Boost Bedrijfsadvisering kon ik het bedrijfspand kopen

Boost Bedrijfsadvisering heeft mij uitstekend geholpen tijdens het gehele proces. Het verkrijgen van een financiering is gewoon een vak geworden door de opstelling van de banken. Met de hulp van Boost Bedrijfsadvisering heb ik uiteindelijk het bedrijfspand kunnen kopen en werd het mogelijk een nieuwe fase in te gaan met mijn bedrijf.
Peter Schoolderman | Autobedrijf Schoolderman

Hij focust zich op de key-issues van een vraagstuk

Jan Pieter gaat voor kwaliteit en weet goed te focussen op de key-issues van een financieringsvraagstuk. Op die punten neemt hij geen genoegen met een half antwoord; hij zorgt ervoor dat hij komt te weten hoe het écht zit. Jan Pieter weet stroef lopende trajecten vlot te trekken door zijn vasthoudendheid, duidelijke communicatie en het zoeken van de samenwerking.
Sander van Maurik