Vastgoedfinanciering

/Vastgoedfinanciering
Vastgoedfinanciering 2017-09-01T16:09:17+00:00

Vastgoedfinanciering

Het beleggen in vastgoed is door de huidige rentestand een interessante belegging. Zo’n investering kan in veel gevallen niet volledig uit eigen middelen worden betaald. Daarom is er vaak een geldverstrekker nodig om de financiering van uw beoogde vastgoed te realiseren. Een vastgoedfinanciering is door het huidige economische sentiment echter erg lastig. Banken zijn voorzichtiger met het geven van goedkeuring voor financieringsaanvragen. Zo wordt het steeds lastiger voor u om te blijven investeren in vastgoed.

Vastgoedfinanciering regelen

Ieder vastgoed vraagstuk vraagt een specifieke en persoonlijke aanpak voor het regelen van een juiste vastgoedfinanciering. Boost Bedrijfsadvisering kent de weg, de regels en de juiste partijen in deze markt om een passende vastgoedfinanciering voor u te arrangeren. Boost Bedrijfsadvisering heeft de beschikking over een uitgebreid netwerk van Nederlandse en Duitse bankiers, private beleggers en financiële partners. Voor ieder financieringsvraagstuk wordt de beste financier voor u gezocht.

Financiering voor iedere situatie

Met iedere situatie weet Boost raad. Voor de beginnende belegger die een stap wil gaan maken en de bestaande belegger die vastgoed wil (her)financieren. Boost Bedrijfsadvisering zorgt er met een goede voorbereiding en gedegen plan voor dat uw aanvraag binnen acceptabele tijdslijnen wordt gehonoreerd. Zo gaat die beoogde vastgoedaankoop niet aan u voorbij.

Vraag uw financiering aan

Boost Bedrijfsadvisering heeft ruime ervaring en is gespecialiseerd in hypotheken op commercieel vastgoed, zoals verhuurde woningen, appartementen, winkels, kantoren, bedrijfspanden en projectfinancieringen. Boost kent de mogelijkheden en onmogelijkheden en kijk samen met u naar uw financieringsbehoefte. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om een vastgoedfinanciering aan te vragen.

Hij begeleidde het traject tot aan ondertekening in Duitsland

Hij begeleidde het traject tot aan ondertekening in Duitsland, loste een onverwachte kink in de kabel op en zorgde voor goede onderlinge communicatie tussen bank, notaris en mijzelf. Ik kan hem daarom aanbevelen aan diegenen die op zoek zijn naar goede dienstverlening, en een financieringsconstructie die maatwerk vereist.
Eugene Tuinstra

Niets dan lof voor zijn professionele manier van optreden en persoonlijke benadering

Na een slechte ervaring in de financiële dienstverlening zijn wij bij Jan Pieter terecht gekomen. Hij heeft zich driedubbel voor ons ingezet zodat wij in een zeer korte tijd een goede financiering kregen. Niets dan lof voor zijn professionele manier van optreden en persoonlijke benadering.
O. Verweij

Perfect geholpen met een passende oplossing

Voordat we in contact kwamen met 123Vastgoedfinanciering zijn we geholpen door meerdere financieel dienstverleners. Uiteindelijk hebben we bij die partijen geen oplossing gekregen voor ons vraagstuk. Gelukkig kwamen we net op tijd in contact met 123Vastgoedfinanciering, anders moesten wij ons beleggingspand op last van de bank verkopen. Hij heeft ons perfect geholpen met een passende oplossing waardoor we ons pand hebben kunnen herfinancieren.
John Jaspers