Recensies

/Recensies
Recensies 2017-09-01T15:37:22+00:00

Voor herfinanciering van een beleggingspand koos ik voor Jan Pieter Makkink en zijn 123Vastgoedfinanciering, omdat hij toegang gaf tot een Duitse bank, en daarmee lagere financieringskosten. Hij begeleidde het traject tot aan ondertekening in Duitsland, loste een onverwachte kink in de kabel soepel op en zorgde voor goede onderlinge communicatie tussen bank, notaris en mijzelf. Ik kan 123Vastgoedfinanciering daarom aanbevelen aan diegenen die op zoek zijn naar goede dienstverlening, en een financieringsconstructie die maatwerk vereist.

Eugene Tuinstra

Na een slechte ervaring in de financiële dienstverlening zijn wij bij Jan Pieter terecht gekomen. Hij heeft zich driedubbel voor ons ingezet zodat wij in een zeer korte tijd een goede financiering kregen. Niets dan lof voor zijn professionele manier van optreden en persoonlijke benadering.

O. Verweij

Jan Pieter heeft ons op een zeer prettige en professionele wijze bijgestaan in het oplossen van een lastige situatie waarin wij zaten. Het hele traject is niet altijd even eenvoudig geweest, maar hij heeft ons hier uitstekend doorheen geholpen. Door adequaat en nuchter te handelen hebben wij samen naar een bevredigende oplossing gewerkt. Boost Bedrijfsadvisering is een klankbord voor meerdere disciplines van ons bedrijf, waardoor het voor ons beter is om de richting te bepalen welke kant wij het beste op kunnen gaan. Tot op heden is de samenwerking erg prettig!

Jan Stinissen, Ned Fire & Security

Ik had een pand aangekocht en was zelf al twee maanden zonder enig succes bezig om de financiering bij mijn huisbankier onder te brengen. Mijn geduld was op en daarom heb ik Boost Bedrijfsadvisering gevraagd mij te helpen. Ondanks dat ik de investering voor mezelf goed had doorberekend, heeft Boost meerdere financiële plannen gemaakt. Zo kreeg ik nog meer inzicht in de mogelijkheden.

Boost Bedrijfsadvisering heeft met succes de regie overgenomen. Mijn huisbankier kwam eindelijk in beweging en er werden stappen gezet. Uiteindelijk had ik de keuze tussen het voorstel van mijn huisbankier en een concurrerende bank. Boost heeft de voorstellen uitonderhandeld waardoor er een aanzienlijke rentekorting is bedongen. Naast het begeleiden tijdens het traject, heeft Boost zijn kosten dubbel en dwars terugverdiend.

Tijdens het gehele proces ben ik dus uitstekend geholpen door Boost Bedrijfsadvisering. Het verkrijgen van een financiering is gewoon een vak geworden door de huidige opstelling van de banken. Met zijn hulp heb ik uiteindelijk het bedrijfspand kunnen kopen en werd het mogelijk een nieuwe fase in te gaan met mijn bedrijf.

Peter Schoolderman, Autobedrijf Schoolderman

Na jarenlange intensieve samenwerking met mijn compagnon kwam helaas het moment dat we tot de conclusie kwamen dat ieder zijn eigen weg moest gaan. Naast dat we compagnons waren, waren we ook vriendinnen. Dit maakt de hele situatie erg lastig. Om met voldoende kennis en kunde dit traject in te gaan heb ik Boost Bedrijfsadvisering gevraagd mij bij te staan.

Ik heb de ondersteuning van Boost Bedrijfsadvisering in het gehele proces als zeer prettig ervaren. Alle stappen van het proces zijn vooraf in beeld gebracht. Zo wist ik vooraf wat er mij te wachten stond tijdens het proces en wat de mogelijkheden en onmogelijkheden waren. De toekomst en de financiële gevolgen voor mij werden duidelijk weergegeven. Dit gaf mij erg veel rust en vertrouwen om de onderhandelingen met mijn compagnon en vriendin aan te gaan.

De onderhandelingen vonden door sturing en leiding van Boost Bedrijfsadvisering plaats op een zakelijke wijze. Hij was in staat de emoties uit de onderhandelingen te halen en te concentreren op de zakelijke aspecten. Boost heeft ons bij elkaar gebracht, ondanks dat aanvankelijk de financiële standpunten erg ver uit elkaar lagen. Er zijn duidelijke afspraken geformuleerd waar we zonder zijn ondersteuning niet uit waren gekomen.

De heldere visie, de doortastendheid en de ervaring van Boost Bedrijfsadvisering hebben mij letterlijk een nieuwe frisse start gegeven. Ik ben er goed uitgekomen met mijn compagnon. Het belangrijkste is in deze dat mijn relatie met mijn compagnon en vriendin niet is geëscaleerd.

Hanne van der Kolk, Dream Support

Jan Pieter gaat voor kwaliteit en weet goed te focussen op de key-issues van een financieringsvraagstuk. Op die punten neemt hij geen genoegen met een half antwoord; hij zorgt ervoor dat hij komt te weten hoe het écht zit. Jan Pieter weet stroef lopende trajecten vlot te trekken door zijn vasthoudendheid, duidelijke communicatie en het zoeken van de samenwerking.

Sander van Maurik

Voordat we in contact kwamen met 123Vastgoedfinanciering zijn we geholpen door meerdere financieel dienstverleners. Uiteindelijk hebben we bij die partijen geen oplossing gekregen voor ons vraagstuk, wat ons tevens veel geld heeft gekost. Gelukkig kwamen we net op tijd in contact met 123Vastgoedfinanciering, anders moesten wij ons beleggingspand op last van de bank verkopen. Hij heeft ons perfect geholpen met een passende oplossing waardoor we ons pand hebben kunnen herfinancieren. We zijn erg tevreden over de werkwijze en geboden oplossing. 123Vastgoedfinanciering zullen wij dan ook bij iedereen aanbevelen!

John Jaspers